Yolu uzun

Dengede başlayıp dengede giden maçın ilk yarısında tabelayı Szalai'nin baskıda kaybettiği top belirledi. Bu gol, planı kontra atak olan Olympiakos'u iyice topun arkasında ve kendi sahasında bıraktı.Fenerbahçe...

Dengede başlayıp dengede giden maçın ilk yarısında tabelayı Szalai'nin baskıda kaybettiği top belirledi. Bu gol, planı kontra atak olan Olympiakos'u iyice topun arkasında ve kendi sahasında bıraktı.

Fenerbahçe yerleşik savunmayı topa tempo vererek ve defanslarıyla orta sahaları arasına dip paslarla bozabilirdi. Bunu da yapamayınca, topa sahip ancak etkisiz bir takıma dönüştü. Buna rağmen devrenin sonunda Rossi ile gol fırsatı yakaladı. Bu pozisyon ikinci devre Fenerbahçeli futbolcuların neyi yapması gerektiğini gösteren örnek ataktı.

Valencia öyle bir güven veriyor ki, atılan top etkisiz noktaya bile gitse onu alıp bir şeyler yapacağı hissi veriyordu. Hücumda bunu yapan oyuncu sayısını arttırdığında Fenerbahçe'nin topa sahip olduğu anlar daha değerli olacak.

İkinci yarıya bunları yaparak başlayınca hücum zenginliği de peşi sıra takip etti. En net pozisyonda Pelkas'ın şutunun direğe takılması dramatikti.

İyi oynadığımız dakikalarda gelen gol, tak

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar