Ümitler yerle bir

Lucescu, isimlerden bağımsız yanlış bir kurgu ile maça çıktı. İsim tartışması sana göre bana göre değişir. Fakat top rakibe geçtiğinde sağ açığımızın sağ...

Lucescu, isimlerden bağımsız yanlış bir kurgu ile maça çıktı. İsim tartışması sana göre bana göre değişir. Fakat top rakibe geçtiğinde sağ açığımızın sağ bek olduğu, beşli bu savunma çizgisinin önünde üçlü bir orta saha ve onların önünde iki oyuncu ile çam ağacı gibi bir dizilişle başladık.
Ukrayna kanatlarda kademesiz bu oyun anlayışımızı (ki orta üçlünün sol ve sağ içleri çizgilere yardım edemedi), o bölgedeki yetenekli oyuncularıyla cezalandırdı.
Topun arkasına geçtikten sonra orta sahada paslaşmalar akıcı olmayınca ileride tehlike yaratabilecek oyuncularımızı topla buluşturamadık. Bu kurgu hem defansta hem hücumda  bizi eksik bıraktı. Ukrayna oyunu domine etti.
Orta saha merkezinde Emre Belözoğlu kulüp takımında kısa bir takım boyu ve yardımlaşmalı oyunun içinde fiziksel olarak daha az hırpalanıyordu. Dün gece bu oyun kurgusu içinde mesafeler artınca, tempo onu fiziksel olarak zorladı. Kulüp takımında yanındaki koruyucusu Mahmut Tekdemir’in (sahi o niye yok)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar