Savunmak yetmedi

Kötü bir oyun oynandı. Üç dört pasın arka arkaya atılamadığı, düzensiz, topun oyunda kaliteli şekilde dolaşmadığı bir futboldu.  İlk yarının golsüz bitmesini sağlayan adam...

Kötü bir oyun oynandı. Üç dört pasın arka arkaya atılamadığı, düzensiz, topun oyunda kaliteli şekilde dolaşmadığı bir futboldu. 

İlk yarının golsüz bitmesini sağlayan adam Karius’tu. İlk maçında karşılaştığı bire bir pozisyonda, çıkışı, kontrolü, son ana kadar ayakta kalıp vuruşu elle kurtarışı üst düzey kaleci performansıydı. 

Bursaspor kalecisi Okan Koçuk da Harun’un ardından iyi bir maç çıkardı. 

İlk yarıda kalitesiz futbolun içinde topa dokunuşları ve oyunu yönlendirişi ile sivrilen futbolcu Furkan Soyalp oldu. Batalla’nın gidişini aratmadı. Şımarmadan ilerlerse kariyeri çok daha parlak bir futbolcu olacak. Sahada top ayağına geldiğinde heyecan uyandıran Quaresma ile birlikte o vardı. Taktiksel olarak yerini Sakho’ya bırakana kadar sahanın en iyisiydi. 

Beşiktaşlı futbolcular Bursaspor’u oyunuyla kendi kalesine doğru itemedi. Merkezi ileri taşıyamadığı anlarda da hücum etkinliği sıfırlandı. 

İkinci yarının başında kontra atakta O

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar