Renk katacak

Başakşehir FK geçen sezonun Şampiyonlar Ligi yarı finalisti karşında oyuna iyi başladı. Birbirlerine yakın oynadılar. Topun arkasına geçtiler. Alanları kapattılar. Baskı yapıp kazandıkları toplarla hızlı atak geliştirdiler.

Başakşehir FK geçen sezonun Şampiyonlar Ligi yarı finalisti karşında oyuna iyi başladı. Birbirlerine yakın oynadılar. Topun arkasına geçtiler. Alanları kapattılar. Baskı yapıp kazandıkları toplarla hızlı atak geliştirdiler. Pozisyon da ürettiler. Bitiremediler.

Bu seviyede takımlar arasındaki farkı, karşılaştıkları soruna çözüm üretebilmesi belirliyor. Leipzigli futbolcular, Başakşehirlilerin kendilerine çıkardığı sorunu gördü, analiz etti ve çözüm üretti.

Almanya’da topla rakip ceza sahasında en çok buluşan oyunculardan biri olan Angelino’yu kullandılar. Defans merkezinin arkasına topsuz koşu ve ona atılan derin pas Başakşehir savunmasının dengesini bozdu. Basit çözümdü. Fakat Angelino’nun o topu kontrolü, dönüşü ve şutu da kaliteydi.

Sonra imza gollerinden birini attı Leipzig. Epureanu oyunu kurarken baskı yaptılar, kazandıkları topu hızlı oynayarak tabelada kendilerini rahatlatan ikinci golü attılar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar