Oynatmadılar!..

Türk Telekom’da Galatasaray’ı nasıl bilirsiniz? Sarı-Kırmızılılar işte öyle başladı. Başakşehirli futbolcular ceza sahalarının önünde oyun kurmaya çalışırken dahi baskı...

Türk Telekom’da Galatasaray’ı nasıl bilirsiniz? Sarı-Kırmızılılar işte öyle başladı. Başakşehirli futbolcular ceza sahalarının önünde oyun kurmaya çalışırken dahi baskı yaptılar. İkili üçlü sıkıştırmalarla defansif sertlik oluşturdular. Taraftarın coşkusunu arkalarına aldılar.
Ancak Başakşehir on beş dakikalık bu baskı sonrası oyunu dengeledi. Maçın gerginliği iki tarafın da istediklerini yapmasını engelleyen en önemli unsurdu. Arda Turan bu gerginlikten en olumsuz etkilenen futbolcuydu. Kötü oynadı!
İlk yarının 0-0 bitmiş olması, Galatasaray’ın şansıydı. Çünkü saha içinde Başakşehir istediği her şeyi uygular olmuştu.
Aslında o 15 dakikalık maç başlangıcının dışında Galatasaray, bildiğimiz iç saha oyunu ile kazanmadı. Orta saha merkezinde Selçuk İnan’nın yerine Donk’u koyarak Donk – Fernando ikilisi ile başlayan Fatih Terim, Başakşehir’i adeta Fenerbahçe’nin oynadığı taktiği ile mağlup etti.
Kendi oyunu olan 15 dakikalık önde baskıda gol bulsalar, çok dah

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar