İlaçları zaman

Fenerbahçe Ersun Yanal’la Konya deplasmanında 2-0 önde girdiği maçı 3-2 kaybederek başlamıştı. Cristoph Daum’un ilk senesinde kendi evinde İstanbulspor’a 3-0 kaybetmişti. Her ikisinde sezon sonunda şampiyon...

Fenerbahçe Ersun Yanal’la Konya deplasmanında 2-0 önde girdiği maçı 3-2 kaybederek başlamıştı. Cristoph Daum’un ilk senesinde kendi evinde İstanbulspor’a 3-0 kaybetmişti. Her ikisinde sezon sonunda şampiyon olmuşlardı. İlk maçta kaybetmek birşey değildir. Fakat o maçlarda kaybederken sahada dünden daha olumlu işler vardı. Çünkü hocaları ile çalıştıkları zaman daha fazlaydı. Sezonu daha sağlıklı kafayla planlamışlardı.

Bu yazı Vitor Pereria’yı göndermeye çalışarak geçirdiler. Fizik antrenmanlarını sezona iki hafta kala değiştirdiler. Yükleme yaptılar. Yaratıcı oyuncu olmasa da olur diye teknik olarak kendilerini kandırdılar. Her kötülüğü teknik direktörlerine yükleyerek hoca değişikliği ile herşeyin değişeceğine inandılar.

Bu yenilginin tek olumlu tarafı Vitor Pereria’nın Fenerbahçesinden daha fazla kazanmaya çabalarken kaybettiler. Fakat uyumsuzlardı.

Merkezi Emenike’nin tek başına kullanamayacağı görüldü. Onun yanına forvetlerden birini monte etmeliler. Yaratıcı orta saha oyuncusunun eksikliği görüldü. Buraya transfer yapmalılar.

Salih’I yaratıcı oyuncu olarak kullanamayacakları görüldü. Salih ve Ozan ikilisinden biri Mehmet Topal’ın yanına yerleştirmeliler ki, bu isim Salih olmalı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 114 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar