Hayal kurmak

İnsan sürekli mutlu olur mu ya da şöyle sormalı hep mutlu olsaydı hayal kurar mıydı? Bazen hayatta acı da çekmelisin. Gelecekteki güzel günlere giderken yakıtın, o mutsuzluk zamanı kurduğun hayallerdir. Hayatta da...

İnsan sürekli mutlu olur mu ya da şöyle sormalı hep mutlu olsaydı hayal kurar mıydı? Bazen hayatta acı da çekmelisin. Gelecekteki güzel günlere giderken yakıtın, o mutsuzluk zamanı kurduğun hayallerdir. Hayatta da böyledir, futbolda da.
Galatasaraylı’nın sorunu ise hayal kuramayacak kadar uzun süredir acı çekiyor olmaları. Dün de kendisi ligde, ruhu küme düşmüş Gaziantepspor karşısında izleyene eziyet çektirerek başladılar.

Josue’nin beceri dolu golüyle öne geçene kadar sahada planlanarak yapılmış tek atak, Gaziantepspor’un kullandığı bir duran top organizasyonuydu.

Gaziantepspor karşısında Galatasaray’da iyi oyuncular vardı. Fakat beklenti oyuncudan çok oyunun iyi olması. Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi sınıfını kovalamaktan uzaklaşan her takım boşluğa düşer ve bunu sağlamak kolay değildir (bkz. İtalyan devleri Milan ve Inter). Galatasaray’ın bu oyuncu topluluğu, bu oyuncu grubu, gelecekte iyi olacaklarının ipucunu vermiyor. Benzer tablo geçen sezon yaşanmamış olsa bu sezon yaşananlara “Bunlar geçecek” der yolunuza devam edersin. Ancak ikinci sene aynı tablo tekrarlanınca endişe veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar