Harbi orta saha!

Top rakipteyken Beşiktaş’ın güçlü pas bağlantılarını kesmeyi denersiniz. Orta sahanızı bunu başarabilecek oyuncularla kurgularsınız. Marcelo – Atiba ve Atiba’dan merkeze ya da Kanata dağılan...

Top rakipteyken Beşiktaş’ın güçlü pas bağlantılarını kesmeyi denersiniz. Orta sahanızı bunu başarabilecek oyuncularla kurgularsınız. Marcelo – Atiba ve Atiba’dan merkeze ya da Kanata dağılan oyunu arızaya uğratmaya çalışırsınız.

Elbette altyapı hocanız ile çıkıyorsanız, bunları ondan yapmasını beklemek abartı olur.
Alanya yerli oyuncu sayısını artırarak sorumluluk alan bir takım olmaktan öteye geçmeden çıktı maça.

Maçı anlatmaya buradan başlamalı. Elbette ligde anları en iyi oynayan, rakibi izin verdiğinde en fazla göze hitap eden takımı olan Beşiktaş, zorlanmadan maçı 3-0’a getirmeyi başardı.

Quaresma on ikinci dakikada bir trivela, bir rabona denemişti bile. Bunun üzerine harika bir kafa vuruşu ile gol atan Cenk’e harika bir orta yaptı. Penaltıdan da olsa ilk golünü attı. Ryan Babel savunmacıları ve kaleciyi birbirine çarpıştırıp boş kaleye estetik bir gol attı.
Şenol Güneş’in maç 
öncesinde rakibi ciddiye alan temkinli tavrı takıma da hakimdi.
Atiba’yı en iyi anlatan şarkı “Sen yoksan heryel yalan” olmalı. Deniz-güneş-kum üçlemesinden herhangi birini çıkardığınızda, keyif kelimesinin anlamı nasıl dağılıyorsa; Atiba’yı çıkardığınızda orta saha üçlüsünün oyununu anlatmakta eksik kalırsınız. Dün yine harika oynadı. Beşiktaş’ın oyununu da onu anlatarak başlamalısınız.

İki haftadır Tolgay oyuna dahil olduktan sonra Beşiktaş’ın oyunu daha da iyileşiyor. Bunu görmeli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 114 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar