Güneşli günler

Kâğıt üzerinde favori olmanız yetmez derbilerde. Oyununuzla bunu hissettirmeniz gerekir. Fenerbahçe ilk dakikadan itibaren kontrollü ve ne yaptığını bilen oyunuyla bunu yansıttı. Yetenekle özveriyi birleştiren ...

Kâğıt üzerinde favori olmanız yetmez derbilerde. Oyununuzla bunu hissettirmeniz gerekir. Fenerbahçe ilk dakikadan itibaren kontrollü ve ne yaptığını bilen oyunuyla bunu yansıttı. Yetenekle özveriyi birleştiren Fenerbahçe kadroları başarılı olur.

İsmail Kartal döneminde bunu gösteren Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray karşısında doksan dakika boyunca daha üstün olan taraftı. Galatasaray'ın kontrataklarla etkili olmaya çalıştığı bir maç izledik.

Kerem'le yakaladığı ve skor 2-0'ken Halil'in elle kontrol edip attığı gol dışında izleyenleri heyecanlandırmadı.

Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon planlaması yaparken oyuncu gönderip bütçe oluşturarak hamle yapmak yerine; bu sezonun son bölümünde kazandığı oyuncularını tutup, faydalı olamayanlarla vedalaşarak 3-4 hamle ile devam etmesi gerektiğini bu maçla perçinledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar