Güneşi görmüşken

Maç Galatasaray adına çiçek bahçesinde güle oynaya dolaşırcasına mutlu başladı, ancak aniden havanın karardığı Kenger tarlasında dolaşmaktan beter korku filmi sahnesine döndü! İlk on birde...

Maç Galatasaray adına çiçek bahçesinde güle oynaya dolaşırcasına mutlu başladı, ancak aniden havanın karardığı Kenger tarlasında dolaşmaktan beter korku filmi sahnesine döndü!

İlk on birde Sneijder’in Selçuk ile orta saha merkezinde yer alması, çift forvet (Umut-Burak) ve bunlara hücumcu kanat oyuncuları (Yasin-Podolski) eklendiğinde savunmada sıkıntı yaşanır mı sorusu kafalarda dolaşan ortak soruydu.
Fakat Sneijder Galatasaray’da bu pozisyonda ilk kez dün gece oynamadı. Geçen sezon Prandelli önce Arsenal deplasmanında, sonra da Kayseri Erciyes deplasmanında arka arkaya Sneijder’i oyunu geriden rahat kurabilmek adına burada oynattı.

Farkı Arsenal maçında etrafında daha fazla orta saha özellikli oyuncu bulunuyordu, Erciyes maçında Melo gibi savunma karakterli oyuncu ile ikiliydi.

Sneijder kariyerinde orta saha bölgesinin farklı yerlerinde oynadı. Orta saha oyuncusu olduğu için dayanıklı. Prandelli’nin dediği gibi Hollanda milli takımında Messi’yi marke etmişliği bile var. Ancak hele dünkü gibi hücum karakterli oyuncularla sahada yer alınca savunmada geçirgen olmalarına katkı verdiği gerçeğini değiştirmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar