Geri dönüş

Maçı bitiren kadroya Sneijder’i ekle, Kasımpaşa maçına çıkarsın. Bu, Riekerink’in Elazığspor maçını ne kadar ideale yakın kadro ile oynadığının göstergesiydi. Rotasyonda as...

Maçı bitiren kadroya Sneijder’i ekle, Kasımpaşa maçına çıkarsın. Bu, Riekerink’in Elazığspor maçını ne kadar ideale yakın kadro ile oynadığının göstergesiydi.

Rotasyonda as takım ağırlıklı bir kadro tercih edilmesi doğruydu. Fakat oyuna müdahalelerde girenlerle takım iyileşeceğine, sıradanlaştı.

Galatasaraylı futbolcular maçın ilk yarısında takımlar arasındaki kalite farkını gösteren fotoğrafları verdi. Kadro idealleştikçe takım için oynayandan çok kendine oynayanlar çoğaldı.

Carole’ün golü rakip savunma hatasından gelse de gole kadar organize ataklar yaptılar. Ancak daha bitirici olmaları gerekirdi. Elazığspor kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, Elazığspor’un üzerinde bir potansiyele sahip olduğunu kurtarışları ile gösterdi.

Devrenin bitimine yakın gelen gol, Galatasaray’ı rahatlatıp daha keyifli bir oyun ortaya koymalıydı. Aksine ikinci yarı maça gelen taraftarına dönüş yolunu düşündürtecek kadar sıkıcı bir futbol kıyafetini üzerlerine geçirdiler.

İkinci yarı takım halinde yapılan hareketlerden çok bireysel çabaları izledik.

Defans bekleri kaderlerine terk edildi. Önlerinde oynayan hücumcular geriye gelmeyince Elazığspor etkili oldu.

Yasin’i kendine as takımda yer arayan futbolcu gibi oynarken gördük. Cavanda, Josue, Sinan, Chedjou ise hallerinden memnun olmalılar. Oynasak da olur, oynamasak da havasındaydılar.

Gol atsa dahi Linnes’in Bursa maçındaki sol bek performansının ötesinde değildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 114 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar