Değişim 2 günde olmaz

Igor Tudor’a övgüler bol keseden dağıtılacaktır. Cicim günlerinde skora aldırmadan, yeni hocanın ismi göklere çıkarılacaktır. Kenardan maçı Yeşilçam’ın temiz yüzlü...

Igor Tudor’a övgüler bol keseden dağıtılacaktır. Cicim günlerinde skora aldırmadan, yeni hocanın ismi göklere çıkarılacaktır.

Kenardan maçı Yeşilçam’ın temiz yüzlü aktörü Ediz Hun gibi izleyen Riekerink’in yerine, TV dizisi karakteri Behzat Ç. gibi kendine hareketleriyle takılan Tudor beğenilecektir. Kulübedeki bu enerji değişimi tribünün hoşuna gidecektir.

“Belki en iyi on biri çıkardığım için oyuncu değiştirmiyorum” demişti bir keresinde Rikerink. Sanki oyuncu değişikliği paralıymış ya da ne kadar çok adam değiştirirse vergisi o kadar çok artacakmış gibi davranan Rikerink yerine, takımın düştüğü anlarda oyuncu değişikliğiile orta saha direncini artırması,oyuna müdahale etmesi sevilecektir.

Herkesle iyi geçinen, öyle olduğu için de çarşaf çarşaf futbolcular tarafından çok sevildiği haberleri yapılan Rikerink yerine, geldiği ilk gün Bruma’ya posta koyan, hiç çıkmayan Selçuk’u kenara alan Igor Tudor’un bu lambur lumbur hali manşetlerin yeni cilası olacaktır. Disiplin de disiplin nidaları atacaktır muhabirler.

Fakat bir gerçek var. Galatasaray’da bir şeyleri değiştirmek, öyle iki günlük bir durum değil.

Skorlar kötü gitti mi, o göklere çıkarılan Tudor ismi olduğundan da aşağıya çekilir. Tıpkı Fatih Terim sonrası gelen her hocaya olduğu gibi.

Oysa Galatasaray yönetimi makul bir plan koyup camia abartmadan davranırsa Igor Tudor istenen değişimi ancak o zaman yapabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 114 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar