Can Bartu ruhuyla

İki takımın da ne oynadığı belli olmayan bir ilk yarıydı. Taraftarları bizim takım ne oynuyor sorusunu sormuş, şunu çıkar bunu al demiştir. Böyle bir ilk yarıda hakem Ali Palabıyık, Diagne’nin...

İki takımın da ne oynadığı belli olmayan bir ilk yarıydı. Taraftarları bizim takım ne oynuyor sorusunu sormuş, şunu çıkar bunu al demiştir. Böyle bir ilk yarıda hakem Ali Palabıyık, Diagne’nin topa hakim olmadığı bir pozisyonda sarı kartı çıkararak doğruyu yapmıştı. VAR hakemi taraftarların isteğini yerine getirip kırmızı kartla Hasan Ali Kaldırım’ı dışarı çıkardı.

Ne oynadığı belli olmayan oyunda Galatasaray deplasman takımı olarak istediğini alarak soyunma odasına gitti. Ersun Yanal on bir tercihinde Eljif Elmas’ı sürpriz olarak sahaya sürdü. Eljif en son bu pozisyonda Zenit’e karşı, son anda Tolgay’ın beklenmedik sakatlığı ile forma giymişti. Bu sezonun en iyi oyununu oynamıştı. İlk yarı kayıptı.

İkinci yarı oyuncu değişiklikleriyle maçı alması gereken Fatih Terim, değişiklikleri öne geçtikten sonra denemeyi tercih ederek maçı ikram etti. Dokuz kişiyle galibiyeti getirecek golü bulmalarına rağmen Fenerbahçe’nin Can Bartu ruhuyla bulduğu gole diz çöktü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar