Burak'tan Selçuk'a

Galatasaray maç başını Hamza Hoca geldikten sonra alışıla gelen hızla ve sertlikle başlamadı. Buna başlayamadı olmalı daha doğru olur. Çünkü Torku Konyaspor sahaya daha iyi yayılarak izin vermedi.Topu...

Galatasaray maç başını Hamza Hoca geldikten sonra alışıla gelen hızla ve sertlikle başlamadı. Buna başlayamadı olmalı daha doğru olur. Çünkü Torku Konyaspor sahaya daha iyi yayılarak izin vermedi.
Topu rakibe bırakarak başladıkları dönemden bu yana, eksik mücadele ettikleri Mersin deplasmanında yenilmişlerdi. Konyalı futbolcular o maçtan ders almışlar. İlk yarı Türk Telekom’da deplasman takımının girebileceğinin üzerinde pozisyon yakaladılar.

Böyle durumda tribünler vur-kır parçala bu maçı kazan zihniyetiyle futbolcularından mücadele kazanmalarını ister. Galatasaray’da ilk yarı buna karşılık veren Sabri ve belli biraz da Melo vardı. (Ki o da sarı görmediği için şanslıydı)
İyi oyundan daha çok maçlar kazanmak istiyorsa Bruma ilk 11 başlamaz. Bu artık çok net! Hoca Bruma’ya bir saat tahammül etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar