5 tip antrenör var!

Şenol Güneş devre arası kampı için Antalya’da gerçekleştirdiği basın toplantısında, “İki tip antrenör var. Birincisi Alman usulü takımla ilgilenen, ikincisi İngiliz usulü takımın...

Şenol Güneş devre arası kampı için Antalya’da gerçekleştirdiği basın toplantısında, “İki tip antrenör var. Birincisi Alman usulü takımla ilgilenen, ikincisi İngiliz usulü takımın bütçesini yöneten.” 
İdare ediş şekillerine göre durum Güneş’in dediği gibi. Sahanın içindeki etkilerine bakıldığında bana göre beş tip antrenör var. 
Bir: Antrenman tesisini laboratuvara çevirenler. Yeni fikir peşindedirler ve geliştirdikleriyle hem kulübünü hem de futbolun vagonlarını peşlerinden sürüklerler. 
İki: Bakışlarıyla ortalığı yakanlar. En büyük silahları motivasyondur. Soyunma odasını ateşe verirler. Antrenmanda beşe ikide bile hırs görmek isterler. 
Üç: Sahayı satranç tahtasına çevirenler. Taktik onlar için her şeydir. Tekrara inanırlar. Doksan dakikayı kafalarında oynayıp hamleye hamle ile karşılık verirler. 
Dört: Bilgeler. Kriz anında sakin kalırlar. Düşünceli ve davranışlarını sürekli tartarlar. Bir futbol gezgini olarak topladıkları deneyimi oyuncularına

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 84 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 295 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 112 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 73 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 106 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar