LUCESCU FORMDA

Hafta arası sakız gibi çiğnediğimiz konulardan biri Milli Takım formalarının fiyatıydı. Fiyatı bir kenara koyun; altta beyaz şort, üstte kırmızı forma güzel kombindi. Beğendim. Mircea Lucescu basın...

Hafta arası sakız gibi çiğnediğimiz konulardan biri Milli Takım formalarının fiyatıydı. Fiyatı bir kenara koyun; altta beyaz şort, üstte kırmızı forma güzel kombindi. Beğendim.

Mircea Lucescu basın toplantısında “Türkiye’de herkes 10 numara oynamak istiyor” demişti. Dün gece kurduğu on birde takımlarının on numaralarının üçü de sahadaydı. Hakan Çalhanoğlu sol kanatta, Yusuf Yazıcı sağ kanatta, Emre Akbaba hemen forvetin arkasında! Yusuf uzaktan şutlarla, Hakan hem şutlar hem de ceza sahasına ortalarla, Emre daha çok kısa paslarla etkili olmaya çalıştı. Topa sahip olma konusunda bizi standart üzeri bir takım yaptılar, pozisyona girme konusunda o kadar verimli kılmadılar. Ancak üçünün de takım savunmasına katkı verme isteği iyiydi.

Orta sahanın merkezinde oynayan Okay Yokuşlu ve Mehmet Topal fazla defansif gibi görünse de, ikilinin yan yana değil de arkalı önlü oynaması ileride çoğalma konusunda olumluydu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 73 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar