Gurur ve zafer

Abdullah Avcı’nın maç öncesi basın toplantısındaki rahat, kendinden emin ve sahada olabileceklere önceden hazırlıklı hali maçın başlangıç düdüğü ile birlikte Başakşehirli...

Abdullah Avcı’nın maç öncesi basın toplantısındaki rahat, kendinden emin ve sahada olabileceklere önceden hazırlıklı hali maçın başlangıç düdüğü ile birlikte Başakşehirli futbolculara tamamen yansımıştı. Bu durum Belçikalılar için şaşırtıcı olabilir, fakat hocayı yakından tanıyan bizler için hiç de yabancı değildi.

Türkiye Ligi’nde rakiplerini nasıl yeneceklerini ya da yendiklerini anlatan Abdullah Avcı, onu izleyenlerde daima çalıştıklarını sahaya yansıtan, iş disiplini olan ve güven veren bir teknik direktör portresi çizmiştir. Dün onun takımı gerçek anlamda sahadaydı.

İki ayaklı eşleşmenin ilk maçında 2-0 geriye düşen takımı, 3-3 tamamladığı maçın rövanşında, bu duyguyla skoru hiç de zorlanmadan kendi lehlerine 2-0’a getirdi.

Eğer plan yaparsanız, günün futbol doğrularını çok çalışarak antrenmanda ve maçlarda uygularsanız, geleceğinizi güneşli günlere taşıyabilirsiniz.

Başakşehir’in bu galibiyeti asla tesadüf değildir. 1891’de kurulmuş kökl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 86 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 298 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 113 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 74 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar