Z Kuşağı için Hatırlatma Seferberliğine “Rakı Getirten” Komutandan Başlayalım..

Z kuşağına anlatmamız, anlatırken de motive etmemiz gereken öylesine çok zulüm yaşandı ki bu topraklarda. Üstelik çok da geride kalmış bir zamanda değil.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Z kuşağı olarak adlandırılan günümüz gençliğine Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde yaşananların anlatılması gerektiğini söyledi.

Bu çağrıya katılmakla birlikte Z kuşağına hatırlatılması gerekenlerin sadece bununla sınırlı kalmaması gerektiğini düşünüyorum.

Erdoğan “Hastanelerde rehin alınan ölülerimiz vardı. Ama Z kuşağı bunları bilmiyor. Bunları gençlerimize hatırlatmamız gerekiyor.” çağrısı yaptı.

Z kuşağına “internet kuşağı” da denilebilir aslında. İnternet üzerinden bütün dünya ile “bağlantı” içerisinde olan bu kuşak için “sınır” diye bir kavram yok. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar