Türkiye’yi bekleyen iki ciddi tehlike…

Ülkemiz uzunca bir süredir koronavirüs ile büyük bir mücadelenin içerisinde. Bu mücadelede bütün kesimler büyük bir özveriyle çalışıyor.Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de...

Ülkemiz uzunca bir süredir koronavirüs ile büyük bir mücadelenin içerisinde. Bu mücadelede bütün kesimler büyük bir özveriyle çalışıyor.

Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de birçok sektör salgından olumsuz etkilendi.

Ancak salgından etkilenen iki alan var ki eğer tedbir alınmazsa sadece bugünlerimizi değil gelecek yıllarımızı da oldukça olumsuz etkileyecek.

Sağlık çalışanları, salgının ilk çıkış günlerinden itibaren canla başla çalışan bir kesim. Gerektiğinde günlerce evlerine gitmediler, hastanede yattılar, yemeklerini hastanede yediler. Kesintisiz 24 saat mesai yapan sağlık çalışanları oldu.

Annesinden babasından, eşinden ve çocuğundan ayrı kalan sağlık emekçileri oldu. Sadece ülkemizde değil bütün dünyada korona ile insanlık arasında bir kalkan görevi gördüler.

Ancak sonuçta onlar da insan.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 120 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 553 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 214 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 294 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar