Şirazesi kaymış muhalefet...

“Dengesini yitirmek, kontrolünü kaybetmek, fiziksel ve psikolojik olarak tutarsız olmak” manalarına gelen “şirazesi kaymak” deyimi ana muhalefet partisi CHP’ye bugünlerde cuk diye oturuyor.Şöyle bir düşünün:...

“Dengesini yitirmek, kontrolünü kaybetmek, fiziksel ve psikolojik olarak tutarsız olmak” manalarına gelen “şirazesi kaymak” deyimi ana muhalefet partisi CHP’ye bugünlerde cuk diye oturuyor.

Şöyle bir düşünün: Ülke olarak 50 bin kişinin katili olmuş, ülkeyi ekonomik olarak haddinden fazla yıpratmış, ülke topraklarında gözü olan bir terör örgütüne karşı büyük bir harekât yapıyorsunuz.

Amacınız bu terör örgütünü bitirmek, ülkenin insan ve ekonomik kaynaklarının tüketilmesini engellemek.

Tam da bunun üzerine yabancı bir devlet başkanı ülkenin cumhurbaşkanına siyasi nezaket sınırlarının üzerinde, devlet edebiyle bağdaşmayan ve hakaret içeren ifadelerle bir mektup gönderiyor.

Aslında yapılan terbiyesizlik bir kişiye değil. Bütün ülkeye ve millete yapılmıştır.

Cumhurbaşkanına gönderilen mektup ile aslında hakaret edilmek ve aşağılanmak istenen devlet ve milletin kendisidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar