Sezai Karakoç mektup yazdı...

Yıllardır adeta “Demokles’in Kılıcı” misali ülkemizin üzerinde sallandırılan sözde Ermeni soykırımı iddiası en sonunda milletimizin boynuna indirildi. Her yıl “söyledi”...

Yıllardır adeta “Demokles’in Kılıcı” misali ülkemizin üzerinde sallandırılan sözde Ermeni soykırımı iddiası en sonunda milletimizin boynuna indirildi. Her yıl “söyledi”, “söyleyecek” tartışmalarına merdiven dahi çıkamayan yaşlı ABD Başkanı Joe Biden son verdi ve en sonunda ağızlarında yıllardır ıslattıkları baklayı çıkardılar.

Bu yazıda elbette ki “soykırım” iddiasının doğru olup olmadığını tartışacak, bu iddianın asılsız olduğuna dair argümanlar ileri sürecek değilim. Değilim çünkü bu konu adeta bir “deli saçması” niteliğinde. Böyle bir saçmalığın aptallığını dile getirmek için ayıracağım enerjiye yazık. Ayrıca bu alanda uzmanda değilim.

Benim burada asıl dile getirmek istediğim konu başka. Ki bu konuyu üstat Sezai Karakoç geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı mektubunda dile getirdi.

Benim dile getirmek istediğim soru şu: “Nasıl oluyor da bu saçmalığı dile getirecek cesareti bulabiliyorlar?”

Öyle ya, karşılarına alacakları kesim aslında sadece Türkiye değil.

Başta Türk dünyası olmak üzere Müslüman ümmeti karşılarına almak demektir bu iddia. Değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar