Müslümanların yeni kutsal metni: İstanbul Sözleşmesi

Hani bazı şeyler vardır; eleştirilemez, hakkında söz söylenemez, dokunulamaz. Eğer onun hakkında bir şey söylerseniz hemen tepki görür, dışlanırsınız. Uzun zamandır hakkında yazılar...

Hani bazı şeyler vardır; eleştirilemez, hakkında söz söylenemez, dokunulamaz. Eğer onun hakkında bir şey söylerseniz hemen tepki görür, dışlanırsınız. Uzun zamandır hakkında yazılar yazdığım İstanbul Sözleşmesi adeta böyle bir şeye dönüştü.

İlk imzalandığı günden beri İstanbul Sözleşmesi’nin tehlikelerine dikkat çeken yazılar yazmaya başladım. Bu sözleşmenin başta aile kurumu olmak üzere toplum için adeta bir atom bombası olduğunu defalarca anlatmaya çalıştım. Yetkililere bu sözleşmenin feshedilmesi için defalarca çağrıda bulundum/bulunduk. 

Lakin bu yazılar Müslüman kesim tarafından karşılık görmedi!

Bu metne daha imzalanmadan tepki göstermesi gereken, bu metnin karşısında dimdik durması gerekenler adeta dut yemiş bülbüle dönmüştü. Filistin için veya başka siyasi gerekçelerle meydanları dolduran Müslümanlar adeta birer cansız bedene dönmüş; kör, sağır ve dilsiz maymunları oynuyorlardı adeta.

İslami hassasiyetler konusunda mangalda kül bırakmayanlar dut yemiş bülbüle dönmüştü adeta.

Sadece halk mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar