Kültür emperyalizminden kurtulmanın tam sırası

Krizler aslında bir nevi fırsat zamanlarıdır.Fransa ile aramızda yaşanan kriz aslında tam da özellikle kültür emperyalizminden kurtulmak için bir fırsat sunuyor bize.İnşallah ayağımıza kadar gelen bu...

Krizler aslında bir nevi fırsat zamanlarıdır.

Fransa ile aramızda yaşanan kriz aslında tam da özellikle kültür emperyalizminden kurtulmak için bir fırsat sunuyor bize.

İnşallah ayağımıza kadar gelen bu fırsatı kaçırmayız.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un fitilini ateşlediği ve başta Türkiye olmak üzere İslam ülkeleri ile yaşanan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (a.s.m.) hakaret içerikli karikatür krizinin en ateşli dönemlerini yaşıyoruz. Şu anda ülkemizde ve diğer Müslüman ülke halklarında haklı olarak Fransa ve Macron’a karşı büyük bir tepki var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fransız mallarına karşı yapmış olduğu boykot çağrısı halk nezdinde ilgi gördü. Şu anda Fransız mallarına karşı bir boykot söz konusu ancak ben bu boykotun Fransa için çok can yakıcı olacağını düşünmüyorum.

Eğer milyar dolarlık boykot söz konusu olmazsa küçük çaplı ürünlere yapılan boykot pek fazla etkili olmayabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 295 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar