Kendisi gelmeden kokusu geldi…

Henüz 2020’yi tamamlayıp 2021 yılına girmemize bir aydan fazla bir zaman var ama yılbaşı kutlamaları daha şimdiden arzı endam etmeye başladı ülkemizde.Hristiyan dünyasında bile bu kadar erken kutlanmaya...

Henüz 2020’yi tamamlayıp 2021 yılına girmemize bir aydan fazla bir zaman var ama yılbaşı kutlamaları daha şimdiden arzı endam etmeye başladı ülkemizde.

Hristiyan dünyasında bile bu kadar erken kutlanmaya başlamayan yılbaşı kutlamalarının daha şimdiden ülkemizde zuhur etmesi ayrıca ilginç bir nokta.

Ne derler… Kraldan daha çok kralcıyız yani…

Kraldan çok kralcı olanlardan birisi de şarkıcı Berdan Mardini. Berdan Mardini, sosyal medya hesabı instagramdan çocuklarıyla yılbaşı hazırlığı yaptığı bir fotoğrafını paylaştı. Mardini'nin o paylaşımı tepki çekince kızdı.
Mardini, çocuklarıyla yılbaşı hazırlığı yaptığı anları paylaşarak altına, ''Çocuklarla çocuk olmak böyle iste. Noel Mardini. Bu geçirdiğimiz günler son bulsun inşallah, yeni yılda hep sağlıkla ve sevdiklerimizle olmak en büyük temennimiz'' yazdı.

Paylaşımının altına "Noel onların, Hristiyanların bayramını mı kutluyorsun" şeklinde yorumlar yapılan Berdan Mardini'nin tepkisi gülünç ama nedense sert oldu. 

"Benim gözümde Hristiyanı, Suryanisi, Ezidisi hepsi insan kardeşim. Öncelikle bunu bilin" diyen türkücü "Ayrıca yurtdışından ahkam kesenler dolar da kullanmayın o zaman. O da Hristiyan parası. Bırakın bu yobazlıkları" gibi komik ve yersiz ifadelerde bulundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar