Kara gün dostu Macaristan...

Bazen çok darda kaldığınız, sıkıştığınız, kendinizi yapayalnız hissettiğiniz zamanlar olur. İşte öyle zamanlarda gelen küçücük bir yardım bile çok büyük işler...

Bazen çok darda kaldığınız, sıkıştığınız, kendinizi yapayalnız hissettiğiniz zamanlar olur. İşte öyle zamanlarda gelen küçücük bir yardım bile çok büyük işler yapar.

Devlet olarak zor zamanlar yaşadığımız bugünlerde hiç ummadığımız yerden gelen bir ses bize yalnız olmadığımızı hissettirdi.

Bugünlerde dünya adeta tek ses olmuş Türkiye’yi eleştiriyor.

Bir taraftan tehditler, yaptırımlar almış başını giderken uluslararası kuruluşlar kınama üstüne kınama yayınlıyorlar. Dost bildiğimiz, dindaş dediğimiz ülkeler bile aleyhimize alınan kararlarda parmaklarını büyük bir zevkle kaldırıyorlar.

Hele bir de varlığını Türkiye Cumhuriyeti’ne borçlu KKTC başbakanının ettiği laflar var ki yenir yutulur cinsten değil. Beyefendi bugünlere nasıl geldiğini unutmuşçasına Türkiye’nin güvenliğine yönelik tehlikeleri bertaraf etmek için başlatmış olduğu Barış Pınarı harekâtını küstahça eleştirebiliyor.

Dost diye, kardeş diye bildiğimiz ülkelerin bu tavırları zor zamanlar yaşamakta olan devletimiz ve milletimizi üzüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 120 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 553 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 214 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 294 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar