İstanbul Sözleşmesi’nin nihai hedefi...!

Biz bugünlerde İstanbul Sözleşmesi’ni tartışaduralım meğerse bu melanet sözleşmesinin temelleri 72 yıl önce atılmış.Yani toplumu cinsiyet üzerinden kimliksizleştirme ve dejenere etme projesi yeni bir proje...

Biz bugünlerde İstanbul Sözleşmesi’ni tartışaduralım meğerse bu melanet sözleşmesinin temelleri 72 yıl önce atılmış.

Yani toplumu cinsiyet üzerinden kimliksizleştirme ve dejenere etme projesi yeni bir proje değil.

Bize İstanbul Sözleşmesi adı altında dayatılmaya çalışılan sözleşme çok uzun zamandır üzerinde çalışılan küresel baronların bir projesi.

Çok kıymet verdiğim bir büyüğümün hafta sonu beni yapmış olduğu bir araştırma ile uyarması üzerine ben de cürmümce okumalar yaparak bu yazı kaleme alıyorum.

Eminim “Kinsey Skalası” kelimesini bir çoğunuz ilk kez duyuyordur.

Kinsey Skalası, 1948 yılında yayınlanan "İnsan Erkeklerinde Cinsel Davranışlar", 1953 yılında yayınlanan "İnsan Dişilerinde Cinsel Davranışlar" isimli kitapların yazarı olan Alfred Charles Kinsey’in çalışmalarına dayanan bir ölçüt birimi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar