İçimizdeki Koronalılar…

Hiç olmadık bir zamanda, hiç beklenmeyen bir zamanda kişiyi arkadan vurup ihanet edenler için söylenmiş “içimizdeki İrlandalılar” diye bir darbı mesel vardır. İşte bu darbı mesel bugünlerde...

Hiç olmadık bir zamanda, hiç beklenmeyen bir zamanda kişiyi arkadan vurup ihanet edenler için söylenmiş “içimizdeki İrlandalılar” diye bir darbı mesel vardır. İşte bu darbı mesel bugünlerde “içimizdeki Koronalılar” olarak tezahür etmekte.

Dünya ve ülke olarak zor zamanlardan geçmekteyiz. Bugünler bütün küskünlüklerin, bütün kavgaların, bütün kinlerin bir kenara bırakılması; barışın, yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel örneklerinin verilmesi zamanları.

Bugünler sırt sırta, omuz omuza verip milletçe bu büyük imtihandan alnımızın akıyla çıkma zamanları.

Bugünler destan yazma zamanları, bugünler isimsiz kahramanlar çıkarma zamanları…

Heyhat gelin görün ki bütün bunların olması gerektiği bir zamanda bizim kısır kavga ve çekişmelerimiz bütün hızıyla devam etmekte. Hatta koronayı bahane ederek yangına ateşle koşanlar bile var.

Koronadan daha çok koronacı olduk, içimizdeki koronalıları tanıdık bu vesileyle.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar