Her gün yeni bir yalan yeni bir tuzak

Düşman her zaman fırsat kollarmış, rakibin zayıf bir anını yakalamak için. Maalesef bugünlerde ülkemiz aynen bu durumlardan geçiyor. Ülkeyi karıştırmak isteyenler durumdan vazife çıkarıp...

Düşman her zaman fırsat kollarmış, rakibin zayıf bir anını yakalamak için. Maalesef bugünlerde ülkemiz aynen bu durumlardan geçiyor. Ülkeyi karıştırmak isteyenler durumdan vazife çıkarıp ortalığı karıştırmaya başladılar yine.

Uzun zamandır pusuda yatıp fırsat kollayan vatan ve millet düşmanları istedikleri fırsatı Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atanmasıyla yakaladılar. Yapılan atamayı bahane edenler ülkeyi bir kere daha ateş çemberinin içine sokmaya çalışıyorlar.

Protesto edilmesi hak ise ehil kişiler aklı selim şekilde daha akıllıca ve daha doğru bir zeminde bunu gerçekleştirirler. Eğitimle alakası olan kişiler tarafından söz sahibi olanlar devreye girer.

Mesele aslında bir üniversite camiasını ve eğitimcileri ilgilendiriyor. Bu konuda söz söylemesi gerekenler belli. Ancak protesto edenlere baktığımızda eğitimle, üniversiteyle uzaktan yakından alakası olmayan kişiler çıkıyor karşımıza.

Protesto için ille de LGBT'li mi olmak gerekir?

Protestocuların kahir ekseriyeti DHKP-C militanları veya LGBT üyeleri.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar