Filistin ve sarı öküz…

Dünyanın baş belası İsrail yine yaptı yapacağını.Yine Müslümanların kutsallarına dokunup, ibadet etme özgürlüklerini elinden aldı. Yine kan döktü, cana kast etti.Yine mala, mülke, namusa...

Dünyanın baş belası İsrail yine yaptı yapacağını.

Yine Müslümanların kutsallarına dokunup, ibadet etme özgürlüklerini elinden aldı. Yine kan döktü, cana kast etti.

Yine mala, mülke, namusa saldırdı…

Huylu huyundan vazgeçmezmiş. Genel olarak insanlık tarihinin özel olarak da son elli yılda Filistinlilerin ve Müslümanların baş belası olan İsrail, Filistinli Müslüman kardeşlerimize yönelik zulmüne devam ediyor.

Görünen o ki tüm tepkilere, tüm karşı çıkmalara karşın devam edecek. Bu dün böyleydi, bugün de böyle görünen o ki yarın da aynısı olmaya devam edecek.

Filistinli kardeşlerimize karşı bütün dünyanın önünde açık açık yapılan haksız tutuklamalar, sorgusuz-sualsiz sokak ortasında infazlar, biz Müslümanların göğsünde Filistin davasının haklılığını yüceltiyor ve yeşertiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 120 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 553 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 214 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 294 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar