FETA, Korona’ya karşı…

Her ne kadar Korona bir sağlık sorunu olarak görülse de ilerleyen yıllarda devlet ve toplumların yapısında çok daha farklı etkilere yol açacak.Kültürden ekonomiye, sosyal dayanışmadan psikolojiye, yönetim...

Her ne kadar Korona bir sağlık sorunu olarak görülse de ilerleyen yıllarda devlet ve toplumların yapısında çok daha farklı etkilere yol açacak.

Kültürden ekonomiye, sosyal dayanışmadan psikolojiye, yönetim biçimlerinden idare şekillerine kadar birçok alanda yepyeni modeller çıkacak karşımıza.

Bu süreç birçok süsün arkasına gizlenmiş gerçek kişilikleri ortaya çıkararak, adı sanı duyulmamış isimsiz kahramanları gün yüzüne çıkaracak.

Fildişi kulelerinde oturanlar bu süreci hüsranla kapatırken elindeki bir damla suyla yangını söndürmeye koşanlar gerçek kazananlar olacaklar.

Geçtiğimiz günlerde bir tivitimde “EvdeHayatVar” çağrısı yapan ünlülere ve zenginlere bir çağrı yaparak “Kurur kuru sadece ’Evde Hayat Var’ çağrısı yapmak marifet değil. Marifet aynı zamanda evde kalacağına söz veren 3 ailenin masraflarını karşılamakta” demiştim.

Bu çağrıyı yapan insanlar hem ünlü hem de zengin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar