Elinde yağlı urgan ile idam sehpasına giden çocuklar…

Akdeniz dalgalarının kıyılarımıza savurduğu bir çocuk vardı ya! Hani adı Aylan bebek. Hepimiz biliyoruz onu. Resim karelerinde ve sosyal medyada gördük.Cumhurbaşkanımız Erdoğan BM'de yaptığı...

Akdeniz dalgalarının kıyılarımıza savurduğu bir çocuk vardı ya! Hani adı Aylan bebek. Hepimiz biliyoruz onu. Resim karelerinde ve sosyal medyada gördük.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan BM'de yaptığı konuşmada gündeme getirdi. Dünya vicdanına bir sesleniş olarak yeniden gündeme getirdi.

Artık sadece ormanları ya da yeşili katletmiyor kendi neslimizi de katlediyoruz. Çocuklarımızın geleceğini karartıyoruz, geleceğimizin kodları ile oynuyoruz.

Aylan bebeğe dünya sesini çıkarmadı, bu yüzden Erdoğan dünya vicdanına seslendi ve "unutmayın!" dedi.

Fakat biz Aylan bebeği konuşurken son günlerde ülkemizde bir olaya tanıklık ediyoruz. Suriyeli Vail’in intiharı!

Bir çocuk bir yetişkinin dahi senaryolaştırmayacağı bir şekilde nasıl intihar eder? Elinde yağlı urganı ile idam sehpasına onurla yürüdü Vail! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 295 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar