Dün Jennifer Lopez, bugün Reynmen, yarın kim?

Rabbim bizi içimizdeki bazı akılsızların yaptığı aşırılıklardan dolayı cezalandırmaz inşallah... Eleştirilerden zerre kadar ibret almayan bir milletiz vesselam.

Ne kadar eleştirilirse eleştirilsin ne kadar yerilirse yerilsin aynı yanlışı, aynı hatayı yapmaya devam ediyoruz.

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü sanatçı Jennifer Lopez, Antalya’nın Serik ilçesinde bir konser vermişti. Lopez’in konserini ayakta dinlemek isteyenler 7 bin, locada dinlemek isteyenler ise 50 bin Euro ödemişti.

Üstelik konserdeki bütün biletler satılmıştı.

Bu rakamlar ve konsere gösterilen ilgi o günlerde hem yazılı ve görsel medyada hem de sosyal medya ortamlarında eleştirilmiş, bu kadar yüksek ücret veren kişiler adeta ti’ye alınmıştı.

Bu satırlarda da aynı konu üzerinde kalem oynatmaya çalışmış ve yapılan israfın yanlışlığına dikkat çekmiştim.

Konu o kadar çok gündemde kaldı ki kendimce “artık insanımız bir daha böyle bir yanlışa imza atmaz” demiştim.

Öyle ya, yapılan hareketin ne kadar yanlış olduğu, israf olduğu, gereksiz olduğu değişik çevrelerce defaatle dile getirilmişti. Adeta birer nasihat özelliğinde olan yüzlerce yazı kaleme alınmış, binlerce tweet atılmıştı. Konuya gösterilen tepkiyi “sağır sultan” bile duymuştu.

Bir daha tekrar etmeyeceğini düşündüğümüz olayın bir benzeri yine gerçekleşti.

Bu sefer ki sözüm ona sanatçı sınırlarımızın içinden: Reynmen.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 295 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar