Dışarıda zafer, içeride hezimet…

Türkiye son yıllarda maalesef iki farklı tablo çiziyor. Uluslararası arenada adeta istediği her şeyi elde eden Türkiye, ülke içerisinde gün geçmiyor ki bir rezalete ve skandala imza atmasın.Bu durumun son örneğini...

Türkiye son yıllarda maalesef iki farklı tablo çiziyor. Uluslararası arenada adeta istediği her şeyi elde eden Türkiye, ülke içerisinde gün geçmiyor ki bir rezalete ve skandala imza atmasın.

Bu durumun son örneğini dün yaşadık.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan seçimler sonucu uzun zamandır Rum tarafının tezlerini savunan, savunmakla kalmayıp adeta ülkeyi Rumlara peşkeş çekmek isteyen Mustafa Akıncı; Türkiye’nin tezlerini savunan Ersin Tatar karşısında seçimi kaybetti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti konusunda uzun zamandır ince bir siyaset güden Türkiye bu konuda da hedefine ulaştı.

Eminim ki önümüzdeki dönemde Türkiye hem Kıbrıs’ta hem de Doğu Akdeniz'de çok daha büyük başarılara imza atacak.

Dış politikada böylesine güzel bir gelişme yaşanırken aynı saatlerde Denizli’de maalesef yaşanmaması gereken görüntüler yaşandı. Denizli Valisi’nin esnaf ile yaşadığı diyalog devlet ciddiyeti ve kucaklayıcılığı ile örtüşmüyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar