Dini istismar etmenin yeni adı: Tuğçe Işınsu mu?

Bugünlerde gerek sosyal medyada gerek yazılı ve görsel medyada gerekse kitap dünyasında fırtına gibi esen yeni bir isim var: Tuğçe Işınsu.Kendisini “Spiritüel Danışman” olarak lanse eden...

Bugünlerde gerek sosyal medyada gerek yazılı ve görsel medyada gerekse kitap dünyasında fırtına gibi esen yeni bir isim var: Tuğçe Işınsu.

Kendisini “Spiritüel Danışman” olarak lanse eden Işınsu’nun yeni kitabı şu anda Türkiye’de en çok satanlar listesinin en tepesinde yer alıyor!

Tuğçe Işınsu’nun gerek kullandığı “Spiritüel Danışman” gerekse kitaplarının isimleri olan El-Vedud, El Cami, Ol Der ve Olur kelimelerine baktığınızda karşınızda dini hassasiyeti olan bir insan bekliyorsunuz ister istemez.

Lakin gelin görün ki Işınsu’nun gerek görüntü gerekse yaşam tarzının din ile uzaktan yakından alakası yok. Gayet dekolte giysilerle çıktığı programlarda ve sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarda dini hassasiyeti görmek mümkün değil.

Ancak buna rağmen Işınsu gerek kitaplarında gerekse televizyon programlarında dini argümanları bol miktarda kullanmaktan çekinmiyor.

Anlattıklarına baktığınız zaman sanki karşınızda bir “şeyh” veya “evliya” var sanıyorsunuz ama görüntü bunun tam tersini söylüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar