Biraz da rahatlayalım…

Son 3 aydır hem ülke olarak hem de dünya olarak çok gerildik. Koronavirüs haberleri okumaktan ve dinlemekten bir haller olduk. Eve kapanan çocuklarımız ve yaşlılarımız nerdeyse hayatı unutacaklar bu gidişle.Dün...

Son 3 aydır hem ülke olarak hem de dünya olarak çok gerildik. Koronavirüs haberleri okumaktan ve dinlemekten bir haller olduk. Eve kapanan çocuklarımız ve yaşlılarımız nerdeyse hayatı unutacaklar bu gidişle.

Dün gençlerimiz ve çocuklarımız için 4-5 saatliğine sokağa çıkma izni vardı. Bir dostum 11 yaşındaki kızı ile yaşadıklarını paylaştı benimle. “Kızım sokağa çıkarken özel bir yere gider gibi ya da bayram havası ile en güzel kıyafetlerini giydi. Hayırdır kızım diye sorduğumda; bilmiyorum baba heyecanlandım, bir tuhaf oldum” dedi diye anlattı.  

Bu süreç daha ne kadar devam eder bilemiyorum ama her gün koronavirüs haberleri okumaktan gına gelen insanımızı tebessüm ettirecek birkaç hikâye paylaşmak istiyorum.

Umarım son zamanlarda stresten gerilen yüzleri biraz olsun gülümsetmeyi başarabilirim…

Çocuk, büyükbabasının mektup yazışını izliyordu. Birden,

- Bizim başımızdan geçen bir olayı mı yazıyorsun? Benimle ilgili bir hikâye olma ihtimali var mı? diye sordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 295 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar