Bayram çocuklarla güzel sayın Bakanım...

Yarın ümmet olduğumuzun, toplum olduğumuzun, aile olduğumuzun daha fazla farkına vardığımız Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz.Umarım bu bayram daha güzel başlangıçların habercisi olur. Bayramlar...

Yarın ümmet olduğumuzun, toplum olduğumuzun, aile olduğumuzun daha fazla farkına vardığımız Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz.

Umarım bu bayram daha güzel başlangıçların habercisi olur. Bayramlar aile olduğumuzun en çok farkına vardığımız zaman dilimleri.

Yaşlıların hatırlandığı, çocukların sevindirildiği, akrabalar arası muhabbetlerin genişletildiği bir dönem.

Ama maalesef biz bu bayrama ailenin en önemli fertlerinden olan çocuklara yönelik istismar hadiselerinin gölgesinde giriyoruz.

Bir önceki yazıma da konu olan ve son zamanlarda maalesef gündemimizi meşgul eden çocuk istismarı haberleri vicdanlarımızdaki sızısını hala muhafaza ediyor. İnşallah bundan sonra bu tarz olayları yaşamak zorunda kalmayız.

Çocuklara yönelik olarak yaşadığımız istismar hadiseleri bir insan, bir yayıncı ve bir baba olarak beni çok rahatsız etmiş ve geçtiğimiz hafta kaleme aldığım yazımda Aile Bakanlığı’na sitem ederek bu konuda serzenişimi dile getirmiştim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar