Asıl sen kimsin AK Parti?

Kurumların ve şahısların kendilerini sigaya çekerek şanlı geçmişin özlemini duymaları, eskinin ihtişam dolu harikulade günlerine dönmesi kadar güzel bir şey olamaz. Keşke bunu herkes ve her kurum...

Kurumların ve şahısların kendilerini sigaya çekerek şanlı geçmişin özlemini duymaları, eskinin ihtişam dolu harikulade günlerine dönmesi kadar güzel bir şey olamaz. Keşke bunu herkes ve her kurum sıklıkla yapabilse.

Ama görüyoruz ki bazı kişi ve kurumlar bırakın şanlı geçmişten haberdar olmayı, doğru bilgiye sahip olmaktan bile fersah fersah uzaklar.

AK Parti Gençlik Kolları, Twitter hesabından "Sen kimsin?" başlıklı bir video paylaştı. "Gençsin, daha yeni başlıyorsun. İşin çok, derdin çok." sözleriyle başlayan videoda Mus’ab Bin Umeyr, Selahattin Eyyubi, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, II. Abdülhamid, Kara Fatma, Adnan Menderes, Necmettin Erbakan, Muhammet Fatih Safitürk, Yasin Börü gibi birçok isim sayılıyor. 

AK Parti Gençlik Kolları’nın bu videosunun ardından hem sosyal medyada hem de yazılı ve görsel medyada bir hareketlilik başladı. Videoya olumlu ve olumsuz çok sayıda yorumlarda bulunuldu.

Ancak CHP genel merkez danışmanlarından Mücahit Avcı’nın twitter hesabından attığı bir tweet hem cahilliğin hem de terbiyesizliğin adeta dibine vurdu.

Avcı, tweetinde “AK Parti Gençlik Kolları yayınladığı videoda gençlere ‘sen Mus’ab bin Umeyr’sin diye sesleniyor. Mus’ab bin Umeyr, Mekke’nin en zengin ailelerinden gelen, şatafatı ve gösterişli giyinmeyi seven biri. Bu dönemde yaşasa şüphesiz AKP Gençlik Kolları başkanı ya da ihale takipçisi olurdu” sözlerine yer verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar