Nereye gidiyorsunuz?

“Kork Allah’tan korkmayandan” diye bir atasözümüz vardır. Zira insan için Allah korkusundan daha büyük bir yaptırım gücü yoktur. Nitekim Mehmet Akif: “insanlarda fazilet hissi Allah korkusundandır” derken...

“Kork Allah’tan korkmayandan” diye bir atasözümüz vardır. Zira insan için Allah korkusundan daha büyük bir yaptırım gücü yoktur. Nitekim Mehmet Akif: “insanlarda fazilet hissi Allah korkusundandır” derken de aynı manaya vurgu yapıyor.

Osmanlı’nın son dönemlerinden başlayarak günümüze kadar -bazı istisnalar hariç- hep yüzü Batıya dönük olarak alınan siyasi kararlar sonucu halkımız her geçen gün daha fazla Batılılaşmakta ve doğal olarak da daha fazla İslam’dan uzaklaşmaktadır. Nitekim sırf Avrupa Birliği istiyor diye her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış bu topraklarda ateistlere ve lutilere dahi dernek kurma ve çirkefliklerini yayma hakkı tanınmıştır.

Batılılaşmanın ürettiği ruhsal ve toplumsal hastalıklardan dolayı artık birçokları cinnet geçirmektedir. Haram kazanç ve hormonlu gıdalar insanları azdırmakta, delirtmekte ve adeta canavarlaştırmaktadır. Özellikle yeni yetişen nesil tam bir felaket. Çok bencil ve öfkesini kontrol edemeyecek durumdadır. Hatta öfkesine o denli yenik düşenler var ki araba park sorunu yüzünden ilk defa karşılaştığı bir adamı tabancasını çekip vurabilmektedir. Komşusu olan hamile bir kadının evinin kapısını kırıp ona tecavüz edecek kadar şehvet düşkünü ve kucağında on aylık bebeğiyle birlikte tecavüz ettiği kadının başını taşla ezecek kadar canavar ruhlu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bütün fetihlerin anası 27 Aralık 2017 | 219 Okunma Batıla benzeme ve yılbaşı çılgınlığı 25 Aralık 2017 | 132 Okunma Zaferin Yolu Ümmet Birliğinden Geçer 20 Aralık 2017 | 108 Okunma Kudüs işgal altındayken ben gülemem 11 Aralık 2017 | 155 Okunma Kitabın etki gücü ve kitap okutmanın önemi 06 Aralık 2017 | 148 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar