‘Organize kötülük' olarak SMA'lıların ve duyarlılığın istismarı

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye çıkan çeyrek biletlerden 3’ünün satılmadığı ve ikramiyenin Türkiye Varlık Fonu’na kaldığı haberinden sonra, “bu para SMA...

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye çıkan çeyrek biletlerden 3’ünün satılmadığı ve ikramiyenin Türkiye Varlık Fonu’na kaldığı haberinden sonra, “bu para SMA hastalarının tedavisinde kullanılsın” kampanyası başlatıldı.

Kim başlattı bilmiyorum.

Ama daha önce TVF’yi itibarsızlaştırmak için kampanya yapan CHP, HDP ve İyi Parti, dakikalar içinde sahiplendi ve siyasi bir kampanyaya dönüştü.

Haliyle siyasi tepkiler de yarattı.

AKŞAM’ın ‘alamet-i farika’larından biri de sağlığa ilişkin haberleridir.

Özellikle SMA hastalarının durumunu gündeme getiren, tedavi için destek kampanyalarına ilişkin haberlere sıkça yer veririz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
HDP sıtmaya razı oldu, Özdağ'la aynı adaya oy istedi 26 Mayıs 2023 | 249 Okunma Türk'ün anlamını daraltmayalım, yeter… 23 Mayıs 2023 | 331 Okunma Kılıçdaroğlu CHP'yi Zafer'e taşıdı! 19 Mayıs 2023 | 2.276 Okunma Gençlere karşı ‘üçkağıt' yapılmaz 17 Mayıs 2023 | 283 Okunma Anadolu Ajansı, seçim sonuçlarını nasıl veriyor? 16 Mayıs 2023 | 503 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar