Siyaset üretemeyen aday da üretemiyor

Yerel seçim gündeminde ‘adaylar’ süreci yavaş yavaş tamamlanıyor.  AK Parti ve MHP arasındaki ‘ittifak yapılacak yerler’e ilişkin görüşme bugün 16:00’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti...

Yerel seçim gündeminde ‘adaylar’ süreci yavaş yavaş tamamlanıyor. 

AK Parti ve MHP arasındaki ‘ittifak yapılacak yerler’e ilişkin görüşme bugün 16:00’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yapılacak. 

AK Parti’nin henüz aday açıklamadığı Adana, Mersin, Manisa, Osmaniye, Muğla ve Aydın ile İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı illerin önemli ilçeleri de iki parti arasında konuşuluyor. 

Ayrıca iki partinin de aday gösterdiği Balıkesir, Isparta, Yozgat, Afyon ve Iğdır gibi önemli iller de gündeme gelebilir. 

Zira örneğin Iğdır’da AK Parti ve MHP’nin yarışması halinde HDP avantaj sağlayabilir. 

Yerel seçimdeki ittifak, iki parti arasında oluşturulan

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
HDP sıtmaya razı oldu, Özdağ'la aynı adaya oy istedi 26 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türk'ün anlamını daraltmayalım, yeter… 23 Mayıs 2023 | 328 Okunma Kılıçdaroğlu CHP'yi Zafer'e taşıdı! 19 Mayıs 2023 | 2.272 Okunma Gençlere karşı ‘üçkağıt' yapılmaz 17 Mayıs 2023 | 277 Okunma Anadolu Ajansı, seçim sonuçlarını nasıl veriyor? 16 Mayıs 2023 | 502 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar