Seçimi geride bırakıp geleceğe nasıl bakılır?

31 Mart seçimi bitti mi henüz bilemiyoruz ama bitmesi ve ülkenin önüne bakması için vakit kaybedilmemesi konusunda ortak bir arzunun olduğu aşikar… Sokağın geleceğe bakmak tabiatı genel havayı belirliyor. ...

İstanbul belediye başkanlığı seçim sonuçları için yapılan tartışmalar, iddialar, suçlamalar ne kadar heyecan verici olsa da artık yorgunluk emareleri görülüyor. Dosyanın Yüksek Seçim Kurulu’nda olması bile bu emareleri eksiltmiyor.

Tartışmalar geride kalsın, önümüze bakalım hatta yeni bir sayfa açalım talebi bütün tartışmalara galebe çalıyor. Bu görüşü en güçlü şekilde dile getiren de Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı şöyle diyor.

“Ülkemizin önünde 4.5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor. Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ana kademe, kadın kolları, gençler!.. 25 Mart 2024 | 872 Okunma Şehirlerin seçimi nasıl emeklinin seçimi oldu? 23 Mart 2024 | 548 Okunma İstanbul seçmeni neden inat ediyor! 21 Mart 2024 | 2.197 Okunma Himmete muhtaç 20 milyon insan... 18 Mart 2024 | 633 Okunma “Hâl hatır soracak kadar Kürtçe’nin” faydaları… 16 Mart 2024 | 599 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar