Şeriat düşmanlığı, Allah düşmanlığıdır(1)

Şeriat dindir, din de şeriattır. Şeriatın sahibi Allah’tır. Allahû Teâla, beşikten mezara kadar ferd, aile, cemiyet ve devlet seviyesinde hayatımızı düzenlesin, hayatımıza hükmetsin diye şeriat...

Şeriat dindir, din de şeriattır. Şeriatın sahibi Allah’tır. Allahû Teâla, beşikten mezara kadar ferd, aile, cemiyet ve devlet seviyesinde hayatımızı düzenlesin, hayatımıza hükmetsin diye şeriat gönderilmiştir.

“Sonra da seni (din işi; hayat işi) konusunda bir şeriatın üzerinde görevli, kıldık. Sen ona (şeriat’a) uy, bilmeyenlerin heva ve heveslerine uyma.” (Casiye Sûresi/ 18) 

Allahû Teâla, Hz. Muhammed (sav)’i bir şeriat ile göndermiştir. Hz. Peygamber (sav) bir şeriat adamıdır. Şeriatın dışına çıkmaya muhayyer kılınmamıştır. Hz. Peygamber (sav)’e ümmet olanlar nasıl şeriatsız bir hayat yaşamaya muhayyer olabilirler? Şeriata tâbi olma hususunda muhayyerlik yoktur. Şeriata tâbi olmak şeriattan taviz vermemek sadece peygamberlerin görevi değil, aynı zamanda o peygambere tâbi olan bütün insanların görevidir. Allah’ın şeriatı karşısında muhayyerlik iddiasında bulunmak, firavunluğa oynamaktır.

Şeriatı; Vahşet üreten rejim, parantezine hapsetme hakkını kendilerinde görenler, Allah’a meydan okuyanlardır....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 373 Okunma İsrail’e destek verenler İsrail kadar tehlikelidirler 20 Mart 2024 | 121 Okunma Günahkâr olsun olmasın her Müslümana ihtiyacımız var 13 Mart 2024 | 118 Okunma Cesur bir kez, korkak bin kez ölür 06 Mart 2024 | 151 Okunma Fitne zamanı fıkhı 28 Şubat 2024 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar