Müşrik asrın tarzına değil, Allah’ın farzına uyacağız

Müslümanlar olarak müşrik asrın tarzına değil, Allah’ın farzına uymakla mükellefiz. Her Müslüman vahyin sabahına uyanacak. Allah’ın katında müşrik asrın tarzına değil Allah’ın farzına uyan kazanacak.

Müşrik asrın tarzı dediğimiz şey Allah’tan başkasına yakınlık. Allah’ın farzlarını ihmal ve ihlal ise imanda kırgınlık, dinden uzaklık!

“Onlar, kendileri için izzet/kuvvet ve şeref (kaynağı) olsunlar diye, Allah’tan başka ilâhlar edindiler.” (Meryem Sûresi/ 81)

Aklın yolu değil, vahyin yolu birdir. Allah’ın vahyisiyle çelişen ve çatışan her ne varsa hayatımızı zehirleyen kirdir. Zaman içinde anlarımız anlarımızı şahidliğe çağırıyor. Batının topraklarımıza ihraç ettiği putlarla mutlu olacaklarına kendilerini inandırmış olanlarımız da modernizm, moda deyip bağırıyor. Batının ülkelerimize ihraç ettiği modernizm, moda putlarıyla mutlu olacaklarına inanmış olanlarımız kendilerini kaybeder. Modernizm ve moda putlarını kaybetmeyi başaranlarımız da kendilerini bulur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 372 Okunma İsrail’e destek verenler İsrail kadar tehlikelidirler 20 Mart 2024 | 121 Okunma Günahkâr olsun olmasın her Müslümana ihtiyacımız var 13 Mart 2024 | 118 Okunma Cesur bir kez, korkak bin kez ölür 06 Mart 2024 | 151 Okunma Fitne zamanı fıkhı 28 Şubat 2024 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar