İslâm coğrafyasında iblislerin oyunu

İslâm ile idare edilmeyen günümüz İslâm coğrafyasında insi iblisler cirit atıyorlar. Tuzak üstüne tuzak kuruyorlar. Müslümanları avlamaya çalışıyorlar. Müslümanların birbirleriyle...

İslâm ile idare edilmeyen günümüz İslâm coğrafyasında insi iblisler cirit atıyorlar. Tuzak üstüne tuzak kuruyorlar. Müslümanları avlamaya çalışıyorlar. Müslümanların birbirleriyle savaşmalarını başarmak, günümüz insi iblislerin en büyük emeli haline gelmiş bulunmaktadır.

Suudi Arabistan’daki operasyonları doğru okumak gerekir. Şeytan Amerika terör karakolu İsrail’in bir şubesini Suudi Arabistan’da inşa etmek istiyor. Mescid-i Aksa’nın muhatap olduğu muameleye Mescid-i Haram’ın yani Kâbe’nin de muhatap olmasını istiyor. Allah göstermesin bu gerçekleşirse Müslümanların kıyameti olur.

Kâbe, tevhidin, vahdetin sembolüdür. Şeytan Amerika ve aveneleri asla ve kat’a Müslümanların iman üzere kardeş olmalarını, bir arada bulunmalarını istemiyorlar. Müslümanların birliklerine ve beraberliklerine sebep olan bütün mukaddesleri katletmeyi arzu ediyorlar.

Bugünkü Suudi Arabistan bir Kur’ân devleti değil, bir kraliyet devletidir. Suudi Arabistan’da Kur’ân’ın âyetleri değil, kralların kuralları egemendir. Suudi Arabistan tarafından düzenlenen bir etkinliğe katılmak için ABD’de bulunan Kâbe imamı Abdurrahman es Sudeys, Suudi Arabistan’ın resmi televizyonu El İhbariyye’ye konuşarak, “Allah’a hamd olsun ki bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Suudi Arabistan lideri Kral Selman ve ABD Başkanı Donald Trump liderliğindeki bu iki güç, dünyayı güvene, barışa, kalkınma ve refaha taşıyorlar” açıklamasında bulunmuştu. Kâbe İmamı Sudeys, Kâbe’de vakit namazlarını kıldırmasının yanı sıra, Ramazan aylarında hatimle teravih namazı kıldırmasıyla tanınıyor. Musa (as)’ı bırakıp Firavun’un bekası için dua eden Bel’am b. Baura Kâbe imamı Sudeys’ten daha âlim idi. Ama Firavun’dan yana olunca bertaraf oldu. Kâbe’yi bu imamın ve bunu tayin edenlerin şerrinden korumak, Müslümanların üzerine farzdır. Amerika küresel bir firavundur. Amerika nereye güven götürmüş? Amerika girdiği her memleketi yerle bir etmiştir. Bu şekilde küresel firavunluğunu ispatlamıştır. Rabbimiz haber veriyor:

“(Kraliçe Belkıs) şöyle dedi: “Krallar bir memlekete girdi mi, orayı ifsad/harap ederler ve halkının ileri gelenlerini zelil hâle getirirler. İşte onlar böyle yaparlar.” (Neml Sûresi/ 34)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 324 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 55 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 387 Okunma İsrail’e destek verenler İsrail kadar tehlikelidirler 20 Mart 2024 | 125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar