Güç zehirlenmesi izmihlaldir

 Allah’ın dini aldatmaya ve aldanmaya kapalıdır. Din ile aldatılan toplumlar, dini bilmeyen toplumlardır. Dindar olmak; dinde olmayanı bırakıp dinde olanı bilmek ve yapmaktır.Küffar kendini ne kadar büyük görürse...

 

Allah’ın dini aldatmaya ve aldanmaya kapalıdır. Din ile aldatılan toplumlar, dini bilmeyen toplumlardır. Dindar olmak; dinde olmayanı bırakıp dinde olanı bilmek ve yapmaktır.

Küffar kendini ne kadar büyük görürse görsün, gözümüzün gördüğü kadardır. Küffar karşısında Müslümanın en büyük silahı, kalbindeki imanıdır. İman silahı asla tutukluk yapmaz. Ona şirkin bulaşmasına asla müsaade etmemeliyiz.

Türkiye’de varlık sebepleri dine ve dindarlara düşmanlık olanlar yeni düşman arıyorlar. Çünkü eski düşmanları yeni hayranları oldular. Müslümanlar olarak biz yeniden dinimize ve birbirimize dönersek, küffar deliye döner.

Güç zehirlenmesi, başlı başına bir felakettir. Bu felaket herkesin başına gelebilir. Güç zehirlenmesi yaşayanlara haddini bildirmek, cihad cümlesindendir. Güç zehirlenmesi bir kibir sendromudur. Güç zehirlenmesi, Allah’a karşı azgınlık ve isyandan çok ileri giden kavimlerin karakteridir.

Âd kavmine gelince, yeryüzünde haksız yere...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/2 24 Nisan 2024 | 221 Okunma Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 326 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 56 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 387 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar