Gâvurların razı olduğu dinden Allah’a sığınırız

İslâm dinine teslim olunur, İslâm teslim alınmaz. İslâm’ı teslim almaya çalışanlar, akılları önyargıların döküm kalıplarında taşlaşmış olanlardır....

İslâm dinine teslim olunur, İslâm teslim alınmaz. İslâm’ı teslim almaya çalışanlar, akılları önyargıların döküm kalıplarında taşlaşmış olanlardır. Allah’ın arzında gâvurlardan, din düşmanlarından bir aferin almak için Allah’ın dinini eğip bükenler, gâvurlardan daha tehlikelidirler. Ülkemizde Kur’an âyetleri üzerinden gelerek genelde dünyadaki, özelde ise ülkemizdeki gâvurların razı olabilecekleri bir dini icad etmeye çalışanlar, firavun kadar tehlikelidirler. Gâvurların razı olabilecekleri bir dini icad etmeye çalışanlar, önce Müslümanlara Allah’ı unutturuyorlar, sonra da şirk çöplüğünde ne buldularsa onu Müslümanlara yutturmaya çalışıyorlar. Bunlar Allah için değil, şeytan için yaşıyorlar! 

Din düşmanlarını razı etmek için Allah’ın dinini yontanlar, dinsiz kalmak için çalışanlardır. Allah’ın dininden tasarrufta bulunma yetkisini kendilerinde görenler, dinin sahibine ortak olmaya kalkışanlardır.

İbnul Macişun der ki; “İmam Malik’in şöyle dediğini işittim; “Kim güzel bularak İslam’da bir bidat çıkarırsa, Muhammed (sav)’in risalet görevine ihanet ettiğini iddia etmiş olur. Zira Allahû Teâlâ; “Bugün size dininizi ikmal ettim, üzerinize nimetimi tamamladım ve sizin için din olarak İslam’ı beğendim.” (Mâide Sûresi/3) buyurmuştur. O gün dinden olmayan bir şey bugün de dinden olamaz” (İmam-ı Şatıbi el-İtisam(1/64)

 “Dine ekleme ve çıkarma yapmayın” diyen dinin, dine ekleme ve çıkarmada bulunmayı ibadet kabul eden mensupları, bu çağın musibetleridir. Meydanda cirit atıyor dinin kaynağı akıldır deyip Müslüman ile kâfiri aynı kefeye koyan bir sürü zındık. İmansız kalmış beyin küfrü içinde saklayan sandık. Orada yetişir Müslümanı din hususunda aldatan mantık. Dini inkâr edenden din dersleri almaya başladığımız gün aldandık. Rabbimiz uyarıyor:

“Kendilerine Kitap’tan bir nasip verilmiş olanları görmüyor musun? Onlar “cibt”e ve “tâğût”a inanıyorlar. İnkâr edenler için de, “Bunlar, iman edenlerden daha doğru yoldadır” diyorlar.” (Nisa Sûresi/ 51)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/2 24 Nisan 2024 | 187 Okunma Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 326 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 56 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 387 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar