Dünya Suriye firavunundan daha küçük mü?

Yaşadığımız bu asırda genelde dünyanın, özelde ise Müslümanların gözleri önünde Suriye’de Beşar Esed denilen kanlı ve katliamlı bir firavun, bir milyonun üzerinde masum insanı katletti....

Yaşadığımız bu asırda genelde dünyanın, özelde ise Müslümanların gözleri önünde Suriye’de Beşar Esed denilen kanlı ve katliamlı bir firavun, bir milyonun üzerinde masum insanı katletti. Dünyanın bu firavunu durdurmaya, canını cehenneme postalamaya gücü yetmedi. “Birleşmiş Milletler Teşkilatı”, Suriye firavunu Beşar Esed’in katliamları karşısında adeta bir “Birleşmiş Leşler Teşkilatı”na dönüştü. Dünyada hak ve hukuk olsaydı, hak ve hukuk adına hareket eden bir teşkilat olsaydı bu kanlı katil çoktan cehenneme postalanırdı. Suriye’nin kanlı-katliamlı firavunu Beşar Esed hukuk eliyle idam edilip cehenneme gönderilmediğine göre;  hala onu muhatab alan Küresel Dünya Düzeni de bir katiller düzenidir. 

“Dünya beşten büyüktür” söylemi, küresel dünya düzenine bir isyandır. Ancak bugün itibariyle bir milyonun katili Firavun Beşar Esed hukukun eliyle cehenneme postalanmamışsa, hâlâ dünyada dolaşıyorsa beşten daha büyük olan dünya da, dünyadan daha küçük olan beşte Suriye firavunu Beşar Esed’den daha küçük konuma düşmüştür.

Bir milyonun üzerinde masum insanı katletmiş Beşar Esed denilen Suriye firavununa Türkiye’de muhabbet besleyenlere, hâlâ ondan övgüyle bahsedenlere şahid olmamız bizi dilhun etmektedir. Ülkemiz terörist ve katliamcı katil sevicileriyle doldu. Ülkemizde Emperyalist güçlerin işareti ve yardımıyla “Cümle Haramlar Partisi”, “Cümle Haşhaşiler Partisi”ne dönüşüyor. Bu tamamen yepyeni bir dönemdir. “Cümle Haşhaşiler Partisi”ne biçilen yeni misyon ise; özelde Türkiye’de, genelde ise İslâm coğrafyasında terörü ve teröristi, kanı ve katliamı meşrulaştırmak. Bu günlerde bir milyon insanın katili olan Suriye firavunu Beşar Esed’e gönderilen gülücüklerin ana sebebi de budur. Bu nedenle önümüzdeki yıllar çok sancılı geçecektir.

“Küresel Dünya Düzeni” bir kanlı katiller düzenidir. Bu düzen İslâm coğrafyasında kendisine bağlı olan kanlı katil firavunlar eliyle varlığını hissettirmek istiyor. İslâm coğrafyasında kanlı katil firavunları sevenler, savunanlar, Emperyalistlerin gözdeleridir. Çünkü Emperyalistlerin emellerini gerçekleştirenler, kendi coğrafyalarındaki kanlı firavunlara, terörizmi yaşam tarzına dönüştürmüş teröristlere avanelik edenlerdir.  

Halkı Müslüman olan bir ülkenin televizyon ekranlarında bir milyon insanın katiline gülücükler gönderiliyorsa, bu kanlı katil övülüyorsa, bununla aynı masada oturmak tavsiye ediliyorsa, o ülke Allah’ın azabına davetiye çıkarmış demektir. Altını çizerek diyoruz ki; geldiğimiz noktada bir milyon masum insanın katili Suriye Firavunu Beşar Esed başlı başına bir ateştir. Onunla değil bir araya gelmek ona milimlik kalbi bir meyil göstermek bile helak olmak için yeterli sebeptir. Rabbimiz uyarıyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 358 Okunma İsrail’e destek verenler İsrail kadar tehlikelidirler 20 Mart 2024 | 121 Okunma Günahkâr olsun olmasın her Müslümana ihtiyacımız var 13 Mart 2024 | 118 Okunma Cesur bir kez, korkak bin kez ölür 06 Mart 2024 | 151 Okunma Fitne zamanı fıkhı 28 Şubat 2024 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar