Dalkavukluk tapınağında büyümek

Dalkavukluk; devlet katmanlarında, döner koltuklarda, makam odalarında, halkın selamlandığı kürsülerde boyuna yeşeren ve tattıkça artan bir iktidar şehvetidir. Dalkavukluk; şehvete, şöhrete ve servete...

Dalkavukluk; devlet katmanlarında, döner koltuklarda, makam odalarında, halkın selamlandığı kürsülerde boyuna yeşeren ve tattıkça artan bir iktidar şehvetidir. Dalkavukluk; şehvete, şöhrete ve servete sevdalanmış olanların ekmek kapısıdır. Bu kapıdan girenler, lâ dini düzenlerin, zalim sultanların, helal haram tanımayan patronların kapı kulları oluverirler. 

Dalkavukların âmentülerinin ilk maddesi, nemelazımcılıktır. İkinci maddesini de “Sallabaşını, al maaşını” teşkil etmektedir. Dinde nemelazımcılık; dalkavukluk tapınağında büyümüş olmanın işareti, omurgasızlığın da gerçek adıdır. Biz Müslümanlara; “Bizim müsaade ettiğimiz kadar Müslüman olacaksınız” dayatmasında bulunan sosyal ve siyasal rejimler, politik kadrolar, sivil ve asker bürokratlar, bizi doğrudan doğruya dalkavukluk tapınağında yaşamaya mahkûm etmek isteyenlerdir.

Dalkavuklukta sınır yoktur. Dalkavukların bulunduğu yerde adaleti ve cesareti sürgüne göndermekten başka bir şeye ihtiyaç duyulmaz.

Düşünmeden, anlamadan, sorgulamadan tabi olan insanların hayatı, kendi ellerinde ya da kendi kontrollerinde değildir; onların denetimi dışarıdan gelmektedir.

Dalkavuk; Allah ile aldatanın önde gideni, Allah’sızlık iddiasında bulunanı Allah’a iman etmişlerin önünde tutanı! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 320 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 55 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 387 Okunma İsrail’e destek verenler İsrail kadar tehlikelidirler 20 Mart 2024 | 125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar