Bir doğrudan bin yanlış çıkartan iblisler

İslâm’ın mahkûm, küfrün hâkim olduğu bu asrımızda insi İblisler cinni İblisleri fersah fersah geçmiş durumdalar. Genelde insanlığın, özelde ise Müslümanların başı insi iblislerle derttedir.

İslâm’ın mahkûm, küfrün hâkim olduğu bu asrımızda insi İblisler cinni İblisleri fersah fersah geçmiş durumdalar. Genelde insanlığın, özelde ise Müslümanların başı insi İblislerle derttedir. 

İblis’e, “Kur’an’dan ne ezberledin?” demişler, “Namaza yaklaşmayın...”demiş. Başka ne biliyorsun?” demişler, “O namaz kılanlara yazıklar olsun...”ayetini okumuş. Sonra “ayetlerin tamamını oku” dediklerinde, “..Kur’an’dan kolayınıza geleni okuyun..” ayetini okumuş. Tabii ki burada söz konusu edilen insi İblistir.

Şer’i bir nass ile karşılaştığında mü’mini mert görevini, namertlikte karar kılmış münafık ise çıkarını düşünür. Hak dinden batıl bir din icad etmek, münafıkların bütün zamanlardaki daimi vasıflarıdır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/2 24 Nisan 2024 | 229 Okunma Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 326 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 56 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 387 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar