Başsız kalmış Müslümanların barışı olmaz

Dünyanın neresinde ve hangi zamanda yaşarlarsa yaşasınlar, Müslümanların zaruret mertebesinde kendilerini dinleriyle sevkü idare eden bir başa, halifeye ihtiyaçları vardır. “Baş başa bağlı, baş da...

Dünyanın neresinde ve hangi zamanda yaşarlarsa yaşasınlar, Müslümanların zaruret mertebesinde kendilerini dinleriyle sevkü idare eden bir başa, halifeye ihtiyaçları vardır. “Baş başa bağlı, baş da şeriata” şiarıyla hareket etmek, tarih boyunca ehl-i imanın en belirgin vasfı olmuştur. Evet, Müslüman olarak bizim başımız, başımızda bulunan yöneticiye, halifeye, onun başı da Allah’tan gelmiş olan dine, şeriate bağlıdır.

Dinimizin önüne ve yerine geçen ideoloji Batı’dan bize gelen aşı. Din yerine ideolojiye teslim olduğumuz günden bu yana çoğaldı aramızda akan kan, katliam ve gözyaşı. Beklemek gerek önümüzde duruyor sabır taşı. Hilafete dönüş yolunda umut bizim için gönül yoldaşı!

İslâm’sız bir dünyada yaşıyoruz şekvaya gerek yok arşa yükseldi ahımız. Hilafetsiz ve halifesiz kaldıkça her gün biraz daha çoğalıyor günahımız. İmandan gayrısı insana yar olmaz. Halifesiz ümmet Müslüman olsa da ayakta durmaz.

Müslümanların dini kimlik ve kişiliklerinden kaynaklanan iç...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 370 Okunma İsrail’e destek verenler İsrail kadar tehlikelidirler 20 Mart 2024 | 121 Okunma Günahkâr olsun olmasın her Müslümana ihtiyacımız var 13 Mart 2024 | 118 Okunma Cesur bir kez, korkak bin kez ölür 06 Mart 2024 | 151 Okunma Fitne zamanı fıkhı 28 Şubat 2024 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar